Кош за отпадъци | be4home.com

Великолепната петорка

60 0

Казват, че кухнята е душата на дома. Тук започваме деня си с чаша ароматно кафе. Тук прекарваме нашите кулинарни експерименти, вечеряме със семейството или приятели… Замисляли ли сте се някога, че кухнята е и един вид нашето работно място? Тук режем, рендосаме, търкаме, месим, точим, мариноваме и какво ли още не правим! А всяко работно място трябва да е удобно, ергономично и добре организирано.

Как да го направите в зоната на кухненската мивка? Е, ако имате миялна машина чудо приятелка. Сред другите прелести на тази дама е способността да скрие мръсни съдове и да освободи място на работния плот. Но дори и в този случай, за да бъде вашето работно място наистина удобно и ергономично, то трябва да бъде правилно организирано. Нека ви представим горещите пет аксесоара, с които вашaта кухнята ще се превърне в работно място за твърда петица.

1. Сушилник за съдове и подложки за сушене на съдове.

Имате ли все още любим кухненски приятел – съдомиялна? След това вземете сушилня и постелка за сушене на домакински съдове като приятели. Те ще помогнат да оставите настрана (буквално и преносно) измитите съдове и да завършите цикъла на измиване без ваша помощ. В сушилнята има специален контейнер за уреди. А нейното килимче има наклонена страна за оттичане на водата в мивката.

2. Кошче за хранителни отпадъци

Каквото и да сготвим, дори да е обикновена салата или сандвич, имаме отпадъци. Въпреки че нашите любими домашни любимци понякога с готовност ни помагат по този въпрос, все още има нещо. И това нещо (почистване, трохи, кожи и т.н.) е много удобно за събиране направо на работния плот. Когато купувате такъв контейнер, по-добре е да изберете модел с капак, който се заключва в отворено положение. Тогава не е нужно постоянно да го отваряте и затваряте.

3. Контейнер за миене на съдове Това неусложнено устройство всъщност трябва да заеме първо място в тази гореща петица. Това е прост и много удобен „колекционер“ на мръсни съдове през деня. Мръсни чаши, чинии, чинийки – изпращаме всичко там. Контейнерът е естетически скрит в мивката и при необходимост лесно се изважда от него, ако трябва да измиете нещо. Моделът с поднос е много удобно решение две в едно. Тавата може лесно да се извади и да се използва отделно за сушене на измити съдове.

4. Органайзер за мивка

Това е колега на всеки органайзер – за баня, за офис маса или за козметика. Тоест, той е отговорен за това всички аксесоари да са удобно и спретнато сгънати на едно място. Но този органайзер може да бъде окачен направо в мивката. Всичко е скрито, но всичко е под ръка! Водата се влива в мивката през специални отвори. А ако предпочитате да го поставите на масата, има и ваничка за събиране на течности.

5. Четка за измиване „Добре! – казвате вие, – аз също съм представител на хит парада! Нашите прабаби са миели чинии с тези неща! Да и не. Тази четка например има вграден дозатор за препарат. А нейната колежка – класическа четка – модерна и много удобна система за закрепване. Можете да го направите направо в мивката. Какво ще кажеш за това? С тези пет кухнята ви ще се превърне в идеално работно място за кулинарни експерименти, релакс и комуникация. Можете да закупите аксесоари за мивка в нашия официален онлайн магазин be4home.com .

Related Post

Строеж на къща

Posted by - юли 5, 2023 0
Ако планирате да построите къща, ето някои стъпки, които може да следвате: Изберете мястото Планирайте дизайна Изберете материалите Наемете професионален…
тенджери купи онлайн

Как да изберем тенджера

Posted by - март 21, 2022 0
Качествената тенджера е вторият по важност съд в кухнята след тигана. Тя е дълбок домакински съд с плоско дъно, с…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *