матрак качество и цена | matracite.promo

Разликата между добър и лош матрак

42 0

Казват, че един отличен матрак издържа между осем и десет години, но може да започнете да забелязвате признаци на влошаване по-рано. Това може да се дължи на нискокачествени материали и по-евтина подложка. Очертахме няколко признака по-долу, за да ви дадем представа за разликата между добър и лош матрак.

Някои от признаците за добър матрак са:

Без напрежение на мускулите или точките на натиск — Матракът с добро качество не натоварва точките на натиск или мускулите, което означава, че се събуждате без болка и се чувствате освежени.

Удобни навсякъде — Матраците, които са удобни под всеки ъгъл, са добър знак. Това означава, че матракът е равномерно омекотен и няма да се чувствате сякаш „потъвате“ в леглото всяка вечер.

Не дразни — Друг признак за добър матрак е, че материалите и тъканите не предизвикват алергични реакции и не дразнят кожата ви.

Някои от признаците за лош матрак са:

Събуждате се с болки – Болките, уморените мускули са очевиден признак за некачествен матрак – и лоша нощна почивка! Това може да ви накара да се чувствате раздразнителни и неудобни през целия ден.

Мятате се цяла нощ – Ако ви е трудно да се настаните удобно през нощта, може би е време да си купите нов матрак. Лишаването от сън може да доведе до други здравословни проблеми, като високо кръвно налягане, диабет и намалена имунна функция.

Чувате скърцане — Шумният матрак никога не е добър знак. Вашият матрак може да скърца, ако пружините са загубили стабилността си и отскачат. Освен раздразнението, което идва от шумното легло, то може да натовари гръбнака ви.

Неравности — Ако вашият матрак изглежда и се чувства неравен, това може да е знак, че е готов за надстройка. Един от начините да разберете, че матракът ви е неравен, е ако почувствате „потъване“, когато лежите върху него.

Как да разберете дали имате висококачествен матрак

Въпреки че може да не изглежда така, спането на висококачествен матрак може значително да подобри нашето здраве и цялостно благополучие. Ето защо е важно да разгледате внимателно всички характеристики, преди да изберете своя матрак. Няколко начина, по които можете да разберете, че един матрак е невероятно изработен, са:

  • Дебела, удобна подплата
  • Дълга гаранция
  • Степента на твърдост отговаря на вашия стил на сън

Matracite.promo разбира важността на намирането на матрак с първокласно качество, поради което предлага матраци с гаранция за комфорт.

Пазарувайте първокачествени матраци

Независимо дали търсите пружинен матрак или матрак с мемори пяна, ще можете да го намерите в Matracite.promo  –  експерти в осигуряването на удобен нощен сън.

Ако имате някакви въпроси или искате повече информация за цялата гама матраци, не се колебайте да се свържете на телефон:  0877 969621

Related Post

Кош за отпадъци | be4home.com

Великолепната петорка

Posted by - януари 24, 2023 0
Казват, че кухнята е душата на дома. Тук започваме деня си с чаша ароматно кафе. Тук прекарваме нашите кулинарни експерименти,…

Строеж на къща

Posted by - юли 5, 2023 0
Ако планирате да построите къща, ето някои стъпки, които може да следвате: Изберете мястото Планирайте дизайна Изберете материалите Наемете професионален…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *