Как да изберем най-добрия душ за баня

87 0

Търсите ли отличен душ? Когато обмисляте идеи за баня за обновяване или цялостен редизайн, изборът на най-добрия тип душ за инсталиране във вашата баня е критична част от планирането. Това в крайна сметка означава разликата между удовлетворяващ, удобен душ и студена до хладка струя.

Следователно сте прави, ако не знаете откъде да започнете или се чудите кой е най-добрият душ. Преминавайки през ръководството по-долу, ще научите основните налични видове душове, за да стигнете до този, който е най-подходящ за вашия дом.

Душ слушалката | bg-maistor.com

Каква е структурата на душа?

Душът има няколко основни части, включително душ глава, кран, фиксирана седалка, душ тръба, ръчен душ и душ маркуч, всички свързани помежду си, за да осигурят завършена единица. Други елементи като отводнителни канали и клапани правят вашия душ да работи ефективно. В този раздел ще разгледаме всяка от тези части на душа, за да ви дадем представа какво представлява и нейната функция.

Душ глави

Това е водопроводна част, свързана с водопроводни тръби чрез маркуч, изработен предимно от стомана. Това е сред най-често срещаните и видими части на вашия душ. Душ главите се предлагат в различни форми, независимо дали са кръгли, правоъгълни или по-традиционни кръгли. Смяната на душ слушалка е лесна, когато се повреди. Душ слушалките могат да бъдат ръчни или фиксирани.

Grohe смесители за душ | bg-maistor.com

Смесители за душ

Кранът за душ контролира потока и температурата на водата. Лост и кръстове са сред често срещаните видове дръжки. Той също така разполага с балансьор на налягането, който предотвратява внезапното понижаване на ниската температура.

Душ тръба

Другата част от душа е тръбата за душ. Това е фланецът, свързващ душ слушалката и скрития водопровод, който доставя гореща вода в душ слушалката. Тръбата може да бъде с различна дължина и диаметър или дори направена от различни материали. Следователно трябва да се консултирате с вашия водопроводчик, преди да излезете на пазара в търсене на такъв.

Душ маркуч

Това е тръбопровод, използван за свързване на душ вентила към душ слушалката. Душ маркучите обикновено се използват в ръчни душове. Те могат да бъдат направени от метал или PVC и се предлагат в различни дължини. Те могат да бъдат подсилени, за да осигурят по-добра устойчивост на прегъване.

Ръчен душ

Както беше казано по-горе, душ слушалката може да бъде ръчна или фиксирана. Ръчните душове поставят управлението на душ върху ръцете на потребителя. Той също така включва основните части като кран, маркуч и клапан за контролиране на водния поток. Помага на родителите да изплакнат или измият косата на децата, като в същото време не позволява сапунът да се отделя от лицата им.

Фиксиран душ

Тази монтирана на стена лейка се използва за съхранение, удобство, достъпност или релаксация, докато сте под душа. Можете да използвате седалката, за да се отпуснете след душ или тези с болки в гърба могат да седят, докато си вземат.

Related Post

тенджери купи онлайн

Как да изберем тенджера

Posted by - март 21, 2022 0
Качествената тенджера е вторият по важност съд в кухнята след тигана. Тя е дълбок домакински съд с плоско дъно, с…
Английска бира

История на английската бира.

Posted by - юни 16, 2021 0
В историята на английската бира името „Крал на таласъмите“ ( Goblin king) произлиза от легенда. Бирата е известна за първи…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *