препарати за почистване на под

Как правилно да почиствате подовете: общи прави

Когато започвате почистване, освободете място колкото е възможно повече. Премахнете всички ненужни предмети, които са на пода. Леките мебели могат да се преместват, а малките килимчета могат да се навиват. Избършете первазите на прозорците, масите, уредите и други повърхности, където може да се натрупа прах. Извършете предварително чистене. За да направите това, можете да използвате прахосмукачка или специален моп за сухо събиране на прах. Химическото почистване значително ще намали времето за почистване на пода и ще подобри качеството на почистената повърхност.

Подгответе почистващо оборудване.

Препоръчваме да използвате плосък моп, държач и изстискваща машина с кофа. Напълнете кофите в количката с вода. Накиснете мопа в кофа с перилен препарат, изстискайте до средна и започнете да почиствате.

Как правилно да избършете пода чист и без ивици За да запазите подовете блестящи и без ивици, следвайте тези прости съвети:

 Първо, избършете пода по дъската. Ако продуктът попадне върху дъската, опитайте се веднага да го почистите с моп, за да не оставите петна. Започнете да миете от най-чистите места, като преминете към по-замърсени. Измийте пода с S-образно метене, без да повдигате оборудването от повърхността.

Почистващи препарати за под

Когато мопът се замърси, изплакнете го в кофа с чиста вода, след това го изцедете и го накиснете в кофа с перилен препарат, изстискайте го отново до необходимата влажност и продължете да почиствате. Ако водата в кофите се замърси, сменете я с чиста вода. Преместете количката, докато почиствате, и я дръжте на мръсната част на пода. Оставете пода да изсъхне или го избършете отново. Едва след като подът изсъхне напълно, поставете изместените предмети.topcho-bg.com

История на английската бира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и \"бисквитки\" privacy policy."

Already got an account?

Close

Categories